Daruri din inima pregătite de familiile din programul Raza Speranței

E ajunul de Crăciun !

Ne pregătim casele și mesele pentru colindătorii care vor pofti să ne treacă pragul si in acest an!In programul Raza Speranței si in acest an , familiile au ales să-și pregătească înainte de toate sufletele pentru sarbatori.

Părinți si copii trecuti prin grele încercări de-a rândul anilor,  s-au gandit la semenii lor aflați în  necaz, boala,sărăcie si tristete, care în acest an nu au posibilitatea să pregătească bunătățile pentru Seara Sfântă.Astfel la clubul părinților din această saptamana, părinții și copiii satmareni si-au unit forțele si au pregătit 25 de colete cu cârnați, turta dulce, cozonaci ,decoruri pentru pom din lut si multe alte ingrediente necesare pentru masa din seara de Crăciun a familiilor sarace din toate colțurile tarii care au copii tratați la oncopediatrie în Cluj-Napoca.Coletele au fost expediate astfel încât bunătățile  să ajungă la fiecare familie pana in seara de Crăciun.Familiile din programul Raza Speranței sunt cunoscătoare si împlinite ca si in acest an au reușit să aduca o rază de speranță și bucurie semenilor lor.