Ajutor reciproc din partea elevilor pentru copiii din Raza Sperantei

Dorinta de a invata, ambitia de a nu ramane mai prejos decat colegiilor de clasa o intalnim si in randul copiilor cu afectiuni oncologice, sau a celor care au trecut peste lungi perioade de spitalizare.

In cele mai multe cazuri intalnite printre copiii si tinerii din Raza Sperantei, starea de sanatate precara in anumite momente de dupa tratament, spitalizarea indelungata au fost cauze ale absenteismului de la scoala, sau intreruperii temporare a scolii, insa au continuat toti scoala, chiar daca au repetat un an sau au ramas in urma un an scolar.

Copiii din Raza Sperantei sunt adevarati luptatori in toate sensurile, astfel pentru a obtine rezultate mai bune si pentru a umple lacunele create in cunostintele lor, un grup de elevi voluntari de la liceele de elita satmarene (M.Eminescu si D.na Stanca) ii ajuta la temele de casa de la materiile de baza(Romana, matematica,engleza )dar si la clarificarea anumitor notiuni.

Elevii voluntari se intalnesc saptamanal cu copiii din Raza Sperantei doritori de meditatii, deja creandu-se  o relatie de prietenie care usureaza intelegerea si invatarea.

Parintii si echipa Raza Sperantei multumesc elevilor voluntari pentru devotamentul, rabdarea si deschiderea spre ajutor oferita copiilor!