Donaţie din Italia

Dorim să  mulţumim şi pe această cale ordinului călugăresc Organizaţia Caritas Diocesana Alghero-Bosa pentru atenţia acordată şi mărinimia cu care au donat fundaţiei noastre mai multe cutii cu haine.

Ne-au fost toate de folos! Totul a ajuns la noi cu bine şi în urmă cu câteva zile pachetele şi-au găsit şi gazda în cadrul programului Raza Speranţei (pentru copii bolnavi de cancer).Mamele şi-au dat seama de nevoile familiilor lor, gândindu-se atât la cei mici cât şi la cei mari din familiile lor, atât la cei prezenţi cât şi la cei de acasă. Au împărţit lucrurile frăţeşte, ajutându-se unul pe celălalt.

Familiile s-au bucurat din suflet pentru hainele aflate în condiţie bună şi împachetate frumos,  mulţumind organizatorilor atenţi.Nu am rezolvat problemele lor primordiale prin această acţiune, dar pe un timp şi-au uitat grijile putând fi atenţi la cei dragi. Acest gest nu înseamnă încă sănătatea pe care aceşti copii şi-o doresc, dar poate fi o aspiraţie spre armonie, ceea ce este un pas al procesului de vindecare.