Ziua de 8 Martie

Asemenea anilor precedenţi , bucuria venirii primăverii o marcăm cu o dupa-masă de înfrumuseţare organizaţă în cinstea mamelor eroine din programul Raza Speranţei.
În acest an la organizarea evenimentului de înfrumuseţare au contribuit elevii alături de cadrele didactice îndrumătoare de la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu, profilele de specialitate, care au fost şi gazdele acestui eveniment.
Mamele cărora li s-au alăturat şi fetiţele au fost răsfățate în arta cosmeticii, manicurii și coafurii , cu machiaje speciale, manicură cu modele înflorate, de asemenea tunsori și coafuri în tendințe.
Ne bucurăm că am reușit să le oferim mamelor această surpriză, să le readucem zâmbetul pe buze , și să le reamintim de importanța frumuseții,a bunătății și puterii pe care o mamă trebuie să o emane pentru a-și ține aproape întreaga familie, iar mai apoi pentru a trece împreună cu aceasta peste toate problemele care se ivesc.