Fundaţia Hans Lindner

Fundaţia Hans Lindner Satu Mare s-a înfiinţat în martie 1997 din iniţiativa omului de afaceri german Hans Lindner şi a familiei sale. Îşi desfăşoară activitatea în mare măsură pe seama finanţării acesteia, respectiv face parte din grupul de fundaţii Hans Lindner din Arnstorf, Germania Hans Lindner Institut .Fundaţia activează principal în judeţul Satu Mare, dar răspunde deseori şi la solicitări din alte judeţe, respectiv este partener sigur atât pe plan naţional, cât şi internaţional.
Misiune
Fundaţia noastră cuprinde atât programe caritativ-umanitare cât şi programe de dezvoltare, apropiindu-ne astfel de oamenii necăjiţi, aflaţi în reală nevoie, fără voia lor, dar şi de acei care depun reale eforturi pentru autorezolvare sau se gândesc perseverent în dezvoltarea lor continuă. Misiunea fundaţiei este de a uni eforturile noastre cu cele ale beneficiarilor, respectiv de a sprijini şi promova educaţia, în toate formele ei, urmărind formarea de persoane cu un pronunţat spirit de iniţiativă. Venim şi în ajutorul copiilor cu nevoi speciale.
Viziune
În viziunea noastră considerăm că orice societate are nevoie de indivizi care să acţioneze liber şi în acelaşi timp responsabil, contribuind astfel la bunăstarea lor şi a comunităţii. Credem că educaţia, în toate formele ei, este o prioritate a comunităţilor, iar orice investiţie pentru o educatie temeinică şi continuă este o investiţie pentru viitor, baza dezvoltării economice durabile, prin care se pot preveni situaţii dificile de ordin social. Ghidându-ne după motto-ul “Dacă vrei cu adevărat…” sperăm să transmitem un mesaj plin de speranţă pentru viitorii beneficiari ale programelor noastre, dar şi partenerilor şi sponsorilor fundaţiei.

Colegii fundaţiei

Darida Mircea - responsabil tehnic
mircea@fundatiahanslindner.ro 0722 354 067
Boros Beáta - asistent manager