Fit for life înseamnă cursuri de limba germană, engleză, operare calculator

Curs
“Precum apa inima ţi-o răcoreşte, aşa şi învăţătura mintea ţi-o limpezeşte.”

Această zicală ne aminteşte că învăţătura ne menţine mereu în formă, şi  în actuala situaţie economică globală este şi mai important faptul să avem cunoştinţe variate.

Programul nostru Fit for Life vine în susţinerea eforturilor adulţilor, care:

• vor să se perfecţioneze în mai multe competenţe
  • vor un CV mai performant
  • vor şanse mai bune pentru o carieră ascendentă
  • vor să-şi mărească şansele pe piaţa muncii

Fit for life  înseamnă cursuri de limba germană, engleză, operare calculator, destinate atât începătorilor cât şi celor avansaţi. Aceste cursuri sunt menite însuşirii nivelului de conversaţie, respectiv de îmbogăţire a unei limbi străine pe de o parte, iar de cealaltă parte stăpânirea cunoştinţelor de bază pe calculator şi dezvoltarea personalităţii.

Cursurile se desfăşoară la Centrul de Training Hans Lindner, P-ţa George Boitor nr. 11, cu o durată de trei luni, în total 48 de ore. Săptămânal se organizează câte două ore în două zile ale săptămânii, datele fiind stabilite de profesori.
Contribuţia cursanţilor este de 300 RON / curs. Pentru validarea înscrierii vă rugăm ca în termen de 1 săptămână să achitaţi avansul de 50 de lei, altfel înscrierea dvs. nu este validă.

La terminarea cursurilor se poate obţine certificat de absolvire eliberat de fundaţia noastră, cu calificativul obţinut la testul final.

Din cauza numărului mare de înscrieri se poate întâmpla ca o persoană să fie nevoită să aştepte 2-3 luni, deoarece efectivul grupelor este limitat (max. 20 persoane).

Pentru informaţii suplimentare contactaţi numărul de telefon : 0261715136

Pentru doritorii cursurilor Fit for life:
Pentru cursurile noastre de limbi străine din anul 2017 nu mai avem locuri disponibile.
Pentru cursurile noastre din ianuarie 2018 vă puteți înscrie în luna decembrie 2017, personal sau online.

Fit for life – Dacă vrei cu adevărat

12. Data inscrierii(*)

Alegeti data inscrierii
  13. * - campurile marcate sunt obligatorii

Pentru validarea înscrierii vă rugăm ca în termen de 1 săptămână să achitaţi avansul de 50 de lei, altfel înscrierea dvs. nu este validă.