Acţiuni ocazionale

Acţiune de Crăciun

Rezultatul parteneriatului nostru cu mai multe comunităţi din Germania se realizează prin acea acţiune de Crăciun, în cadrul căreia mulţi copii se bucură din an în an de cadourile şi podoabele în cutii frumos împodobite. În aşteptarea sărbătorii naşterii Domnului, copiii a 4 şcoli din Bavaria / Germania, începând din anul 2004 pregătesc cadouri pentru copii din judeţul Satu Mare, ajungând până acum la cca 50 de şcoli din judeţul Satu Mare.

Fundaţia noastră, partenerul din România al acţiunii, organizează transportul cadourilor din Germania şi împărţirea lor la destinaţie, în locuri unde nu ajung alţii.

Până acum darurile copiilor au ajuns la copii din următoarele sate:

• 2004 – Beltiug, Peleş, Pelişor, Nisipeni
  • 2005 – Centrul familial Diana, Satu Mare; Tiream
  • 2006 – Moftinu Mare, Micula, Remetea Oas
  • 2007 – Ghirişa, Oar, Vetiş
  • 2008 – Becheni, Cehal, Cehăluţ, Culciu Mic
  • 2009 – Irina, Orbău, Chilia, Cuţa, Dumbrava
  • 2010 - Corund, Bogdand, Ser, Babţa
  • 2011 - Crucişor, Iegherişte, Poiana Codrului, Remetea Oaşului, Agriş, Sătmărel, Ardud
  • 2012 - Hodod, Nadişul Hododului, Giurtelecu Hododului, Ser, Bogdand, Lelei, Berveni, Mădăras, Dorolț
  • 2013-  Orașu Nou, Potău, Ghenci, Căuaș, Săuca, Cuța, Soconzel; 500 de cadouri au luat drumul către copiii din aceste sate. Au întâlnit copii minunaţi, cuminţi, pentru care cadoul primit a însemnat  mai mult decât un gest frumos.
  • 2014- Judetul Satu Mare: Mihaieni, Dobra, Unimat, Sacaseni
    Judetul Sibiu: Malancrav, Floresti, Roandola, Nou sasesc