Adăpost de noapte

Grupul ţintă al acestui program au fost persoanele fără adăpost cu vârsta peste 18 ani.Acelor persoane care din diferite motive au ajuns pe stradă, le-am oferit adăpost pentru timpul nopţii, între anii 1998-2002 pe str. Crişan, iar între 2002-2005 pe Aleea Gladiolei, unde le-au fost asigurate condiţiile pentru întreţinerea igienei corporale, siguranţa şi un loc de odihnă adecvat. Dimineaţa şi seara asistaţii au primit mic dejun şi cină, respectiv asistenţii sociali au ajutat eforturile lor inividuale de reintegrare în societate (locuri de muncă, chirii, sănătate, socializare, instruiri, etc.).

În anul 2005 adăpostul de noapte a fost preluat de Primăria Municipiului Satu Mare, activitatea desfăşurându-se în continuare fără întrerupere, cu sediul pe strada Gladiolei nr. 14.
Gladiolei nr. 14

Pentru a beneficia de serviciile adăpostului de noapte, vă puteţi adresa la nr. de telefon: 0261-750135 sau 0740 269 382, persoană de contact: asistent social Sipos Timea.