Infopartener

Infopartener – „colaborare transfrontalieră româno-maghiară pentru instruirea informaticii inovative”; proiectul a fost finanţat de către Uniunea Europeană.

Fundaţia Hans Lindner în parteneriat cu Fiatalok Kulturális Szövetsége  (Alianţa Culturală a Tinerilor) din Nyíregyháza/Ungaria, a organizat în anul 2010 cursuri gratuite de operare calculator, în judeţele Satu Mare şi Szabolcs-Szatmar-Bereg/Ungaria pentru tineri între 16-26 de ani, aflaţi în situaţie defavorizată.

Scopul programului a fost susţinerea eforturilor tinerilor atunci când doresc să se plaseze pe piaţa muncii, facilitând însuşirea de cunoştinţe practice privind utilizarea calculatorului şi a software-elor moderne (operaţiuni financiare digitale, aplicaţii WEB, reţele sociale pe internet), precum şi a oportunităţilor oferite de  internet, contribuind astfel la găsirea locului de muncă potrivit.

În cadrul programului s-a dezvoltat şi o pagină WEB, care este funcţională sub adresa: www.infopartner.ro, având ca scop ca cei doritori să poată învăţa online, cu ajutorul metodei e-learning.

infopartner.ro