Fundaţia
Hans Lindner

MISIUNEA NOASTRĂ

Fundația pune un accent deosebit pe mentalitatea de viață conştientă, responsabilă și durabilă. Ideea esențială este a purta grijă.

Grija pentru lumea creată, oameni și mediu, pământul și bunăstarea animalelor (agricultură), producția și comerţul alimentelor naturale, promovarea produselor locale, alegerea unui mod de viață sănătos, armonic, format conștient.

Scopul este de a oferi tinerilor o perspectivă realistă asupra planificării vieții, de a dobândi experiență, de a cunoaște îndeaproape condițiile locale, actorii sociali și economici, de a participa la ateliere și activități practice și promovând astfel prosperitatea locală.

Fundația are în plan formarea fermierilor / agricultorilor, asemănător cu formarea duală din Germania. În același timp, fundația lucrează la înființarea de grădini de exercițiu, grădini comunitare și o fermă de exercițiu.

Acestea nu numai că ajută la formarea profesională, ci îi ajută pe tineri să învețe să coopereze, să fie multilaterali, să fie mai puțin vulnerabili și să prevină și să remedieze crizele sociale. 

Credem că tinerii pot să se realizeze acasă în Satu Mare!

Lindner Agapé

Purtăm grija persoanelor vârstnice singure, asigurându-le hrana caldă zilnică.

Raza Speranţei

Consiliere şi sprijin pentru părinţi şi copii cu boli maligne.

Cazare aparţinători bolnavi în Cluj Napoca

Locuință destinată bolnavilor sub tratament și aparținătorilor bolnavilor.

Next Farmer

Promovam meseriile agro-alimentare

Fit For Life

Dezvoltarea cunoștințelor. Succes. Carieră. Cursuri de limbi străine şi operare calculator

Ajutor umanitar

Oferim consiliere şi cooperare în cazuri de nevoie.
Oferim! Informăm! Intermediem!

Ştirile Fundaţiei

Începând din anul 2000, în data de 15 februarie se sărbătorește anual Ziua Internațională a Copilului bolnav de cancer.

Se întâmplă adesea ca oamenii dragi nouă sau chiar noi să ajungem pe un pat de spital. Răpuși de boală, despărțiți de familie și prieteni, rutina zilnică a tuturor se schimbă, zilele pe patul de

...

🌟 DRUM -: Povestea inspirațională a adolescentei Jesica Szilaghi, una dintre Învingătorii programului Raza Speranței si cartea ei, care redă speranța

Copyright © 2024. Fundatia Hans Lindner. | Str. Ceahlaului nr. 38 | Localitate : Satu Mare 440043 | Tel.:/Fax:+40 261-715136,+40 361-404470

Search

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii