Ziua de răsfăţare

Primăvara înseamnă multă seninătate, multă lumină și multă viață. Lumea se dezgheaţă, răsar florile şi lumea dă semne de vitalitate. Chiar dacă afară ploua cu tunete şi fulgere, s-au văzut totuşi semne de revitalizare luni, 6 martie 2017 într-un loc “însorit”  din Satu Mare. 

Zicem asta, întru-cât mamele şi fetele din Raza Speranţei au fost invitate la “Ziua de răsfăţare” de către profesorii şi elevii voluntari de la Colegiul Tehnic Elisa Zamfirescu, pentru a fi într-adevăr răsfățate de profesioniști în arta cosmeticii, manichiurii și coafurii , cu  machiaje speciale, manichiură cu modele înflorate, totodată cu tunsori și coafuri în tendințe.

Doamnele şi domnişoarele și-au recăpătat  în această zi din nou zâmbetul pe buze, simțindu-se asemenea  femeilor lipsite de griji, strălucitoare și pline de viață și speranță. N-au fost uitaţi însă nici băieţii, fiind și ei prezenți la eveniment, aceştia având prilejul de fi tunşi şi ei după trendul actual.

Organizatorii şi-au exprimat bucuria pentru că s-a reușit oferirea unui prilej de bucurie şi surpriză femeilor, respectiv s-a putut demonstra importanța frumuseții, a bunătății și a puterii pe care o mamă trebuie să o emane pentru a-și ține aproape întreaga familie, iar mai apoi pentru a trece împreună cu aceasta peste toate problemele care se ivesc.

Fundaţia Hans Lindner mulţumeşte şi pe această cale pentru iniţiativa generoasă şi pentru implicarea exemplară a comunităţii colegiului. Împreună întărim speranţa!

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii