Dorinte împlinite, noi speranţe

Campania “CUTIA DORINTELOR”

Asemenea anilor trecuţi, Pogramul Raza Speranţei este întotdeauna alături de copii afectaţi de boli maligne, precum şi pe lângă familiile lor, mai ales în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Dincolo de obisnuitele cumpărături de alimente şi obiecte specifice sărbătorii, de data aceasta se mai pune şi un accent pe dorinţele şi speranţele copiilor.

E adevarat ca, pentru copiii bolnavi si familiile acestora, singurul cadou si cel mai de pret este sansa de a fi din nou sanatosi, dar bucuria darurilor de Craciun nu poate sa lipseasca nici din randul acestor familii. Pentru a fi alaturi de ei, am lansat

Campania “CUTIA DORINTELOR”

Dragi oameni buni si generosi!

Fundației Hans Lindner: Satu Mare, Str. Ceahlăului Nr.38, telefon: + 40 261 715 136
(în zilele de lucru, între orele 8-16), sau prin e-mail office@fundatiahanslindner.ro.

• Voluntarii programului Raza Sperantei vor face să ajungă aceste daruri la destinaţie şi să aducă zâmbete pe chipul copiilor învingători în lupta grea cu boala nemiloasă!

Sa ne auzim cu bine, oameni buni si frumosi, pentru ca:

Prietenii sunt ca stelele: nu îi vezi întotdeauna, dar ştii că ele există!

Post Sciptum:

Echipa Raza Speranţei îşi pune deseori întrebarea oare ce trebuie să facă dincolo de asigurarea nevoilor materiale ale celor necăjiţi, de terapiile complementare tratamentului medical care ii ajuta sa treaca mai usor peste perioada de confruntare cu boala, respectiv: consiliere medicala, consiliere psihologica, consiliere nutritionala, sprijin pentru reintegrare sociala, precum si activitati educative si de socializare. Daca aveti idei similare cu cele amintite mai sus, precum si toţi oamenii cu suflet mare, sunt aşteptaţi sa se alature echipei Raza Sperantei!

Cu speranţe:
Koczinger Tibor, director