Dragi parteneri

Echipa Fundaţiei Hans Lindner doreşte să Vă mulţumească pentru implicarea şi demersurile făcute  în susţinerea  campaniei 2% pentru copiii bolnavi de cancer.

Fondurile strânse din campania 2% devin o sursă importantă de finanţare a porgramului nostru “Raza Speranţei”. Preţuim responsabilitatea socială de care aţi dat dovadă şi modul autentic prin care    v-aţi alăturat nouă. Mulţumim pentru încredere!

Concluziile noastre, privind această campanie, sunt optimiste şi spun că vom avea resursele necesare pentru demararea noilor acţiuni destinate copiilor.

În anul 2014, datorită contribuţiei aduse de Dvs. am sprijinit 25 de copii bolnavi de cancer din judeţ prin:

  •  asigurarea medicaţiei complementare  tratamentelor  cu medicamente care nu se găsesc în ţară   
  •  asigurarea unui specialist pentru legătura profesională, non-stop şi on-line cu Oncopediatria din Cluj-Napoca, atât in situaţiile de criză, cât şi pentru depăşirea momentelor dificile apărute
  •  cazare facilitată pentru un nr. de 250 de persoane în locuinţa protejată din Cluj-Napoca
  •  organizarea deplasărilor pentru 15 bolnavi la tratamente în ţară şi străinătate
  •  organizarea de campanii individuale de strângere de fonduri pentru 5 bolnavi, aflaţi in stringentă nevoie

Am mai realizat următoarele evenimente deosebite:

  • 12 copii au fost copiloţi la evenimentul automobilistic AUTO-SPRINT-VESELIE din luna mai, de pe HUNGARORING-Budapesta
  • 150 de copii din ţară şi străinătate participanţi la Tabăra de recuperare  din Sarospatak, tabără organizată în luna iunie, în parteneriat cu fundaţia Kosztyu Adam Emlekere Alapitvany din Satoraljaujhely
  • 20 de familii cu copii bolnavi participanţi la Tabăra de vară organizată în luna iulie, la Taberele din Satu Mare

Ce ne dorim pentru anul 2015:

Ştim cu toţii care este cea mai mare dorinţă a unui copil bolnav de cancer!  Să se bucure de copilărie, fără să se simtă rău.

Puteţi alina suferinţa lui! Direcţionaţi 2% din impozitul Dvs. pe venit către Fundaţia Hans Lindner şi vom avea grijă ca aceşti copii să aibă o viaţă mai frumoasă.

Ca un mic dar din partea noastră şi pentru a Vă putea bucura împreună cu noi şi cu copiii de la Raza Speranţei, anexăm un link al clipului realizat la evenimentul Accelerare şi adrenalină pe Hungaroring, organizat împreună cu alte organizaţii similare din Ungaria.

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii