Atelier de ceramică pentru copii şi adulţi

Să creezi e o bucurie! Bucuria aceasta izvorăşte din faptul că luăm lutul în mână şi îl modelăm după propriul simţ, chef şi propria inspiraţie.

 În acest fel ne putem exprima puterea de creaţie, ne exteriorizăm gândurile fără a scoate vreun cuvânt. Avem ocazia de a creea manual lucruri artizanale din ceramică.Fundaţia Hans Lindner îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi, mici (de la 10 ani) şi mari, în atelierul  de ceramică al fundaţiei. Aici ei îşi pot îmbogăţi cunoştinţele prin crearea unui obiect personal, colorat şi util, jucându-se cu culori şi forme şi plecând acasă cu noi experienţe. Nu este nevoie de o îndemânare specială la lucrul manual, deoarece creativitatea este atât în mâna omului, cât şi în lut.

Activităţile au loc la atelierul de ceramică, situat pe str. Dsida Jenő nr.8, o dată pe săptămână, după masă, cu o durată de 2 ore, sub îndrumarea  d-lui profesor Révész Csaba.  Cei înscrişi vor alcătui un grup de 5-8 grup. Pentru a porni o grupă este nevoie de minim 5 înscrieri, iar pentru acoperirea cheltuelilor, se plăteşte o contribuţie de 100 lei / pers / lună.

Înscrierile se fac personal la sediul fundaţiei (Satu Mare, str. Ceahlaului nr. 38) sau prin e-mail: office@fundatiahanslindner.ro. Telefon: 0261 715 136 (Boros Beata).

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii