Clasa X.B. a Liceului Catolic “Hám János”, la începutul lunii a participat la o excursie de studiu în Germania. Prin acest prilej ei avut ocazia de a cunoaște mai multe companii şi instituţii, de a se îmbogăți cu noi cunoștințe, de a se inspira din experienţa altora, de a descoperi adevarata faţă a pieţei de muncă vestică, de a exersa o limbă străină.

Citeşte mai departe ...

Fundaţia Hans Lindner intră în “Vacanţa de vară” a elevilor propunând tinerilor judeţului nostru, o vacanţa împreună.

Citeşte mai departe ...

Fiți gata, start! Începe vindecarea! Pe data de 7 aprilie 2018, a avut loc cea de-a noua ediţie a evenimentului intitulat „Cursa bucuriei” organizat pentru copiii bolnavi oncologic şi familiile acestora.

Citeşte mai departe ...

În decembrie 2016, R. R –învățătoare la Liceul Teologic Romano-Catolic „Hám János” din Satu Mare, s-a alăturat programului Raza Speranței al Fundației Hans Lindner, ca împreună cu alți voluntari să contribuie la pregătirea şi înmânarea pachetelor destinate copiilor tratați la Oncopediatria din Cluj-Napoca.

Citeşte mai departe ...

-Vizita la Oncopediatria din Cluj Napoca-

Prilejuit de Ziua Internationala a Luptei contra Cancerului la Copii, pe data de 16 februarie un grup format din elevi, profesori, psiho-oncolog, reprezentanti ai Fundatiei Hans Lindner, dar toti voluntari ai programului Raza Sperantei, s-au deplasat la Cluj Napoca.

Citeşte mai departe ...

Dorinta de a invata, ambitia de a nu ramane mai prejos decat colegiilor de clasa o intalnim si in randul copiilor cu afectiuni oncologice, sau a celor care au trecut peste lungi perioade de spitalizare.

Citeşte mai departe ...

Ca în fiecare an, Fundația Hans Lindner prin programul Raza Speranţei facilitează  accesul la concedii odihnitoare şi asigurarea condiţiilor prielnice recuperării copiilor cu boli maligne din județ si ale familiilor acestora.

Citeşte mai departe ...

“Vacanţa la fermă” –Vara pentru tineri, din toamnă pentru toată clasa

În aceste zile a luat sfârşit programul de vară “Vacanta la fermă”, care marchează în acelaşi timp începutul unei noi abordări pentru tinerii sătmăreni.

Citeşte mai departe ...
Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii