ziar90x30

Ce paşi trebuie să urmăriţi dacă vreţi să oferiţi 3.5% din impozitul datorat statului, programului Raza Speranţei?

Dacă doriţi să ne sponsorizaţi, şi vreţi ca asta să nu vă coste bani, profitaţi de posibilitatea oferită de lege, pentru a sprijini cu 3.5% din impozitul pe venitul global, împreună cu noi, copiii bolnavi de cancer!

Fiecare dintre noi contribuie la bugetul de stat, plătind impozitul pe venit. Avem însă şi libertatea de a decide ce se va întâmpla cu 3.5% din acest impozit deja plătit, putându-l direcţiona către organizaţii nonguvernamentale.
Dacă v-aţi decis, ca  3.5% din impozitul pe venit să fie direcţionat către programele noastre destinate copiiilor suferinzi de boli maligne "Raza Speranţei", vă sugerăm să urmaţi instrucţiunile de mai jos!

• A) Dacă aţi obţinut în anul 2018 venituri numai din salarii (de la unul sau mai mulţi angajatori)
  • A1. Completaţi formularul 230 (Cerere privind destinaţia sumei reprezentând pănâ la 3.5% din impozitul annual)

Formularul puteţi să-l descărcaţi de pe site-ul fundaţiei, imprimaţi-l şi completaţi-l cu datele Dvs.

• A2. Puteţi alege:
               a) depuneţi personal formularul completat la Administraţia fiscală,  de care aparţineţi
               b)depuneţi formularul completat la sediul fundaţiei noastre şi noi îl vom preda  Administraţiei fiscale
  • Important !!!! În cazul în care doriţi, vă putem ajuta la completarea formularului

Nume Prenume
    Ocupatie
    Adresa
    Nr telefon
    Invalid Input
    * - campurile marcate sunt obligatorii **-Pentru finazare (SEMNAREA DOCUMENTULUI) colegii vă vor contacta!!!

Termen de depunere: 31 iulie 2019

• Vă mulțumim pentru sprijinirea copiilor bolnavi,ajutându-i astfel la vindecare!Să păstrăm vie speranța!

Programul Raza Speranţei este de 17 ani alături de copiii cu boli oncologice si familiile lor

Specificul activității programului constă în:

susținerea familiilor aflate în situații de criză (informare şi consiliere medicală şi psihologică de urgenţă; ajutor financiar și logistic pentru realizarea deplasării la clinicile din țară şi străinătate)

organizarea unor programe și evenimente cu trăiri emoționale, benefice recuperării copiilor bolnavi și familiile lor (tabere și excursii de reabilitare, aniversarea zilelor de naştere, diferite sărbători)

cazarea aparţinătorilor în locuinţa fundaţiei în Cluj Napoca

clubul părinților (grup de suport psihologic)

să contribuie la echiparea Oncologiei Pediatrice din Cluj Napoca cu instrumente şi accesorii specializate, la îmbunătățirea calităţii serviciilor, precum și la crearea unui mediu adecvat pentru vindecare

De-a-lungul existenţei programului în 16 ani150 de copii bolnavi și familiile lor au primit ajutor în situaţii de criză

În momentul de faţă sunt 26 de copii si tineri in evidenta programului Raza Sperantei, din judetul Satu Mare diagnosticaţi cu boli maligne şi leucemie.Unii sunt sub tratament, în timp ce alţii sunt în perioada de remisie a bolii. Programul mai sprijină 20 de copii din județele învecinate.

Programul “Raza Speranţei” funcţionează EXCLUSIV pe seama donaţiilor!!!!

În realizarea programului un rol important îl au:voluntarii, care contribuie cu idei la dezvoltarea programului și punerea în aplicare a acestuia, precum și sătmărenii, care sprijină cu entuziasm programul cu donaţii sau prin oferirea impozitului anual pe venit (3.5%), ceea ce este esenţial în sustenabilitatea activităților

Obiective îndeplinite în anul 2018

-150 de copii şi părinţi au participat la tabăra de recreere din Sarospatak, organizată în parteneriat cu Fundaţia Kosztyu Adam Emlekere din Ungaria

-ajutor de urgenţă pentru iesirea din criză a 5 familii care s-au confruntat cu diagnostic de boală malignă la propriul copil