Raza Speranţei -Ajutăm copiii cu boli maligne-

Sprijin psiho-social pentru copiii și tinerii cu afecțiuni oncologice din cadrul Centrului de zi pentru consiliere și sprijin pentru părinți și copii, serviciu social acreditat din cadrul Fundației Hans Lindner conform codului social CZ-F-I 8899, Certificat de acreditare Seria AF nr.001777/11.11.2014

• - Oferim consiliere și informare prin asistență juridico-administrativă; asistență pentru obținerea prestațiilor sprijin pentru familiile cu copii si tineri cu afecțiuni oncologice ;susținerea demersurilor de integrare școlară și profesională a copilului;intermedierea relațiilor familiei cu instituțiile , autoritățile, unitățile sanitare, centrele de sănătate;
  • - Oferim cazare ocazională bolnavilor și a aparținătorilor în apartamentul fundației, din Cluj Napoca, respectiv informații despre cazarea în alte orașe din țară și străinătate
  • - Organizăm tabere de recuperare prin trăiri emoţionale pentru copiii bolnavi şi familiile lor, activități de socializare, informare și educare asupra unui stil de viață sănătos, activități culturale și de petrecere a timpului liber
  • - Pe baza anchetelor sociale acordarea de ajutoare financiare ocazionale
  • - Procurarea de medicamente sau de alimente special prescrise