Astăzi 15 februarie când la nivel mondial este marcată Ziua Mondială a Copilului Bolnav de Cancer, Școala Nr. 1O din Municipiul Satu Mare vine în sprijinul copiilor afectați de această maladie și a familiilor lor din județul nostru.    

Citeşte mai departe ...

La nivel internațional, data de 15 februarie este marcată în fiecare an ca fiind “Ziua Internațională a Copilului Bolnav de Cancer”, fiind dedicată activitaților menite să atragă atenția asupra prezenței cancerului în rândul copiilor, precum si activităților de suport pentru familiile, care se confruntă cu această maladie.

Citeşte mai departe ...

Din pasiune pentru gătit, dar şi în spiritul educaţiei pentru un mod de viață responsabilă și pentru un stil alimentar sănătos, Fundația Hans Lindner lansează CLUBUL DE BUCĂTĂRIE bazat pe o alimentaţie sănătoasă.

Citeşte mai departe ...

Avantajele de a învăţa o limbă străină sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale. Este esențial să învățăm una sau mai multe limbi străine pentru a cunoaște alte culturi, alte civilizații și pentru a privi lumea într-un mod diferit.

Citeşte mai departe ...

Fundatia Hans Lindner, prin programul Raza Speranței în parteneriat cu Fundația Kosztyu Ádám din Ungaria a oferit şi în acest an o săptămănă de relaxare, odihnă și recuperare pentru copiii cu boli maligne din cele trei țări vecine (Ungaria, Romania, Serbia)

Citeşte mai departe ...

Login

 .

Articole arhivate

 

 

 .

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii