Din pasiune pentru gătit, dar şi în spiritul educaţiei pentru un mod de viață responsabilă și pentru un stil alimentar sănătos, Fundația Hans Lindner lansează CLUBUL DE BUCĂTĂRIE bazat pe o alimentaţie sănătoasă.

Citeşte mai departe ...

Avantajele de a învăţa o limbă străină sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale. Este esențial să învățăm una sau mai multe limbi străine pentru a cunoaște alte culturi, alte civilizații și pentru a privi lumea într-un mod diferit.

Citeşte mai departe ...

Fundatia Hans Lindner, prin programul Raza Speranței în parteneriat cu Fundația Kosztyu Ádám din Ungaria a oferit şi în acest an o săptămănă de relaxare, odihnă și recuperare pentru copiii cu boli maligne din cele trei țări vecine (Ungaria, Romania, Serbia)

Citeşte mai departe ...

Clasa X.B. a Liceului Catolic “Hám János”, la începutul lunii a participat la o excursie de studiu în Germania. Prin acest prilej ei avut ocazia de a cunoaște mai multe companii şi instituţii, de a se îmbogăți cu noi cunoștințe, de a se inspira din experienţa altora, de a descoperi adevarata faţă a pieţei de muncă vestică, de a exersa o limbă străină.

Citeşte mai departe ...

Fundaţia Hans Lindner intră în “Vacanţa de vară” a elevilor propunând tinerilor judeţului nostru, o vacanţa împreună.

Citeşte mai departe ...

În decembrie 2016, R. R –învățătoare la Liceul Teologic Romano-Catolic „Hám János” din Satu Mare, s-a alăturat programului Raza Speranței al Fundației Hans Lindner, ca împreună cu alți voluntari să contribuie la pregătirea şi înmânarea pachetelor destinate copiilor tratați la Oncopediatria din Cluj-Napoca.

Citeşte mai departe ...

-Vizita la Oncopediatria din Cluj Napoca-

Prilejuit de Ziua Internationala a Luptei contra Cancerului la Copii, pe data de 16 februarie un grup format din elevi, profesori, psiho-oncolog, reprezentanti ai Fundatiei Hans Lindner, dar toti voluntari ai programului Raza Sperantei, s-au deplasat la Cluj Napoca.

Citeşte mai departe ...

Dorinta de a invata, ambitia de a nu ramane mai prejos decat colegiilor de clasa o intalnim si in randul copiilor cu afectiuni oncologice, sau a celor care au trecut peste lungi perioade de spitalizare.

Citeşte mai departe ...
Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii