Avantajele de a învăţa o limbă străină sunt multiple, de la beneficii profesionale până la cele personale. Este esențial să învățăm una sau mai multe limbi străine pentru a cunoaște alte culturi, alte civilizații și pentru a privi lumea într-un mod diferit.

Citeşte mai departe ...

Fundatia Hans Lindner, prin programul Raza Speranței în parteneriat cu Fundația Kosztyu Ádám din Ungaria a oferit şi în acest an o săptămănă de relaxare, odihnă și recuperare pentru copiii cu boli maligne din cele trei țări vecine (Ungaria, Romania, Serbia)

Citeşte mai departe ...

Clasa X.B. a Liceului Catolic “Hám János”, la începutul lunii a participat la o excursie de studiu în Germania. Prin acest prilej ei avut ocazia de a cunoaște mai multe companii şi instituţii, de a se îmbogăți cu noi cunoștințe, de a se inspira din experienţa altora, de a descoperi adevarata faţă a pieţei de muncă vestică, de a exersa o limbă străină.

Citeşte mai departe ...

Fundaţia Hans Lindner intră în “Vacanţa de vară” a elevilor propunând tinerilor judeţului nostru, o vacanţa împreună.

Citeşte mai departe ...

În decembrie 2016, R. R –învățătoare la Liceul Teologic Romano-Catolic „Hám János” din Satu Mare, s-a alăturat programului Raza Speranței al Fundației Hans Lindner, ca împreună cu alți voluntari să contribuie la pregătirea şi înmânarea pachetelor destinate copiilor tratați la Oncopediatria din Cluj-Napoca.

Citeşte mai departe ...

-Vizita la Oncopediatria din Cluj Napoca-

Prilejuit de Ziua Internationala a Luptei contra Cancerului la Copii, pe data de 16 februarie un grup format din elevi, profesori, psiho-oncolog, reprezentanti ai Fundatiei Hans Lindner, dar toti voluntari ai programului Raza Sperantei, s-au deplasat la Cluj Napoca.

Citeşte mai departe ...

Campania “CUTIA DORINTELOR”

      Asemenea anilor trecuţi, Pogramul Raza Speranţei este întotdeauna alături de copii afectaţi de boli maligne, precum şi pe lângă familiile lor, mai ales în preajma Sărbătorilor de Crăciun. Dincolo de obisnuitele cumpărături de alimente şi obiecte specifice sărbătorii, de data aceasta se mai pune şi un accent pe dorinţele şi speranţele copiilor.

Citeşte mai departe ...

Dorinta de a invata, ambitia de a nu ramane mai prejos decat colegiilor de clasa o intalnim si in randul copiilor cu afectiuni oncologice, sau a celor care au trecut peste lungi perioade de spitalizare.

Citeşte mai departe ...
Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii