Asemenea anilor precedenți Fundatia Hans Lindner a păstrat tradiția întâlnirii familiilor asistate prin programul “Raza Speranței” (copii suferinzi de boli oncologice) în prag de sărbatori, în scopul pregătirii spirituale, dar și estetice pentru sărbătorile care ne bat la usa, dar și un semn de recunoștintă fată de anul care a trecut.

Citeşte mai departe ...

Actiune de Craciun la Fundatia Hans Lindner- O preafrumoasa Lumina a ajuns si la Fundatia Hans Lindner prin cadourile pregatite de copiii gradinitelor si scolilor din comunitatile germane Arnstorf, Reischach, Erlbach, Perlach, Johanniskirchen, Eichendorf, Linden pentru copiii judetului nostru.

Citeşte mai departe ...

Jó hangulatban telt a Szatmárnémeti Közösségi Kert nyílt napja: a résztvevők megtekintették a kertet, kötetlen beszélgetés keretében ismerkedhettek a városunkban egyedülálló kezdeményezéssel, és meg is kóstolhatták a vegyszermentesen termelt zöldségeket.

Citeşte mai departe ...

La jumătatea lunii iunie a început programul de vară al Fundației Hans Lindner, care derulează cu mare succes în rândul copiilor. Acest lucru este confirmat și prin faptul că toate locurile sunt ocupate, toate programele rulează la un număr maxim.

Citeşte mai departe ...

Fundatia Hans Lindner, prin programul Raza Speranței în parteneriat cu Fundația Kosztyu Ádám din Ungaria a oferit şi în acest an o săptămănă de relaxare, odihnă și recuperare pentru copiii cu boli oncologice și copiii cu alte dizabilități din țările vecine (Ungaria, Romania, Slovacia, Ucraina)

Citeşte mai departe ...

Anul acesta, datorită conjuncturii favorabile și a mărinimiei persoanelor care au donat și ne-au susținut activitățile, am reușit să organizăm în perioada 30.06- 4.07.2019 două tabere de recreere a familiilor cu copii și tineri cu afecțiuni oncologice din judet beneficiari ai programului Raza Sperantei. Una a avut loc în Sarospatak Ungaria, și una în Maramureș Ocna Șugatag.

Citeşte mai departe ...

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare și a Primăriei Municipiului Satu Mare, organizează evenimentul ”Alături de tine…”.

Citeşte mai departe ...

Utilizarea calculatorului este o mare provocare pentru vârstnici dar totodată poate fi și o sursă de distracție...

Citeşte mai departe ...

 .

Articole arhivate

 

 

 .

Back to Top

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii